Откријте ги авантурите на Моки и неговите пријатели

Двајцата Дедо Мраз

2-ри ШАНС - ЕВРОВИЗИЈА 2021 година

НЕ ИЗБРАНИ УМЕТНИЦИ
НАПРАВЕТЕ СЕ

Наслов: МИКА

Клои Герин

Оваа песна открива реалност скриена под огромни ветувања и лаги.

 

Гласајте за оваа песна


Учествувавте во кастингот на Евровизија 2021, но не ве избраа или сте уметник кој никогаш не бил во можност да се направи познат.
2ND SHANS ви нуди можност да им ја дадете позната вашата работа на корисниците на Интернет кои ќе можат да ве откријат и им ја давате нивната благодарност преку копчето „Ми се допаѓа“ или „Не сакам“.

За да учествувате, регистрирајте се на платформата www.les2peresnoel.com. Пополнете ги полињата овој формулар за влез во 2-ри ШАНС ако учествувавте во кастингот на Евровизија или ова форма ако сакаш само да се направиш познат.


Секоја недела наслов ќе биде понуден на јавноста и исто така ќе се појавува на социјалните мрежи поврзани со www.les2peresnoel.com

 


Настанот ќе се одржи од 16 март 2021 година.
Тимот ви се заблагодарува за учеството

Како резултат на нашата еволуција, многу деца живеат во големи катни урбани згради. Факт што имплицира дека тие немаат оџак. Понатаму, многу родители избираат да им веруваат на своите деца дека Дедо Мраз е легенда и не е реалност. Затоа избравме да бидеме актери во еволуцијата на легендата за Дедо Мраз за да ги задоволиме потребите на млади и стари. Откријте како се родил и еволуирал Дедо Мраз.

Јас, отец Божиќ, низ годините многу се сменив ...
Не можам повеќе да поминувам низ оџакот ...

Сликата

Мамо, Дедо Мраз еволуираше,
тој сега има вселенски брод ...

Сликата

Малата Ковани ја знае целата приказна