Zbuloni aventurat e Mocky dhe miqve të tij

Dy Santa Claus

SHANSI I 2-të - EUROVISION 2021

ARTISTTST E PA ZGJEDHUR
B MNI VETEN T K NJOHUR

Titulli: MIKA

Chloe Guerin

Kjo këngë zbulon një realitet të fshehur nën premtime dhe gënjeshtra të mëdha.

 

Votoni për këtë këngë


Ju morët pjesë në hedhjen e Eurovision 2021 por nuk u zgjodhët ose jeni një artist që kurrë nuk ka qenë në gjendje ta bëjë të njohur vetveten.
2ND SHANS ju ofron mundësinë e bërjes së njohur të punëve tuaja për përdoruesit e internetit të cilët do të jenë në gjendje t'ju zbulojnë dhe ju jepni vlerësimin e tyre përmes butonit "Pëlqe" ose "Nuk më pëlqen".

Për të marrë pjesë, regjistrohuni në platformën www.les2peresnoel.com. Plotësoni fushat kjo formë e hyrjes në 2 SHANS nëse keni marrë pjesë në hedhjen e Eurovision ose këtë formë nëse thjesht doni ta bëni të njohur vetveten.


Çdo javë një titull do t'i ofrohet publikut dhe do të shfaqet gjithashtu në rrjetet sociale të shoqëruara me të www.les2peresnoel.com

 


Ngjarja do të zhvillohet nga 16 Mars 2021.
Ekipi ju falënderon për pjesëmarrjen tuaj

Si rezultat i evolucionit tonë, shumë fëmijë jetojnë në ndërtesa të mëdha, shumëkatëshe urbane. Fakt që nënkupton se ata nuk kanë oxhak. Për më tepër, shumë prindër vendosin t'u besojnë fëmijëve të tyre se Santa Claus është një legjendë dhe jo një realitet. Prandaj kemi zgjedhur të jemi aktorët në evolucionin e legjendës së Santa Claus për të përmbushur nevojat e të rinjve dhe të moshuarve. Gjeni se si lindi dhe evoluoi Santa Claus.

Unë, baba i Krishtlindjeve, gjatë viteve kam ndryshuar shumë ...
Nuk mund të kaloj më nëpër oxhak ...

Imazh

Mami, Santa ka evoluar,
ai tani ka një anije kozmike ...

Imazh

Kovani i vogël e di gjithë historinë